Seashell Rocker, Polywood´s heeeeelt fantastiska gungstol.

Att sätta sig ner i den här stolen och gunga med fågelkvitter i bakgrunden (eller tutande bilar som i mitt fall) går faktiskt inte med ord att beskriva. Det måste upplevas för så nice är de! Om jag får plats med denna på vår 3,5 kvm (lilla) balkong då får ALLA plats med den oavsett vart man bor.

Seashell Rocker BlackSeashell gungstol vitSeashell rocker white

Jag älskar våren! Äntligen kan man börja planera sitt sommar paradis. Jag planterade murgröna på balkongen förra året och dem har varit gröna och fina hela vintern. Nu börjar dem komma till liv igen och har redan börja växa. Jag ska ta lite bilder på vad jag gör på balkongen inför säsongen. Kanske vi kan ge några goda tips och idéer för er som följer Selected by Trum =)

ShareThis