Hela vintern har vi väntat på just den här stunden.. Mössan åker av, vårjackan åker fram. Inga spår av vintern och vi går äntligen mot varmare tider.

Denna stunden måste vi njuta. Sätt oss ner, andas in och ut  och bara ta en par minuter och låta våren sjunka in. Det var de jag gjorde idag i alla fall.

Sist jag var hemma tog jag med mig två nya stolar och ett bord från lagret för att testa på vår balkong och jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad när jag såg hur fint de passade storleksmässigt. Det har inte varit jätte lätt att hitta dem lite mer unika balkong möbler till våra små Skandinaviska balkonger men här är dem, ÄNTLIGEN! Är väldigt nöjd med resultatet =)

Det märks så tydligt på omgivningen att solen har en extrem påverkan på vårt välbefinnande. Det är nästan lite komiskt när man tänker på de. Jag vet inte hur de är med övriga men jag är inte den som brukar hoppas upp ur sängen full av energi när kl ringer kl 06.00.. men om är solen framme – completely different story – Då smilar jag från öra till öra, är full av energi. Jag får liksom en form av lycka i kroppen som bara solen kan framkalla.

Long Island trädgårdsstolPåsk dekoration hos selected by trumSelectedby trum balkongbordBalkongstol från polywoodink

På vår bakgård har några grannar dragit tvättlinor tvärs över gården. Man kan skymta de där bakom stolen. Det känns helt ärligt som att sitta på en bakgård i Italien. Det är vårt alldeles egna ”little Italy”

Jag pratade med Steve från Polywoodink i helgen och fick veta att de är en del nya spännande möbler påväg in i sortimentet. Detta ska ni få en update på så fort jag har de. Kos er i eftermiddag =)

ShareThis