Behind the scenes Seashell Rocker Svart

Innan brushan drar på större uppdrag i USA kom han inom Lidköping för att köra ”familjehelg”.. jaja jobb helg =) Det har varit en grym dag med photoshoot och film-making för kommande säsong. Han är grymt duktig då så förväntade inget annat. Thea, familjens maskot är på plats och agerar som vanligt modell. Se på de där söta ansiktet..

Ja, de är fortfarande snö men jag orkar inte vänta längre med att sitta ute. I morse tog jag på mig allt jag kunde hitta, gjorde en kopp te och tog med en filt ut i den ena seashell rocker stolen vi har på altanen. Var de kallt? Ja,de var det, men jag blundade och tänkte att det var sommar och så var det bara helt fantastiskt. Några små fåglar kvittrade, Thea lekte i snön jag satt och gungade fram och tillbaka och drack mitt varma te. Har du haft en bättre morgon får du gärna prova att toppa min 😉

ShareThis